Bemutatkozás

100%-ban magyar tulajdonban lévő Metrikont Kft. 1997. decemberében alakult azzal a céllal, hogy létrehozzon egy minőségi kötőelemekkel, csavarokkal foglalkozó vállalkozást.

Cégünk belföldön és külföldön egyaránt - partnereink igénye szerint - szabvány alapján gyártott kötőelemek forgalmazásával, valamint speciális, rajz alapján kivitelezett menetes alkatrészek gyártásával foglalkozik.Filozófiánk

 
  • Kötőelemek teljes választéka
  • Speciális alkatrészek kivitelezése
  • Mérnöki szaktanácsadás
  • Logisztika támogatás, C-alkatrészek


Cégünk időről időre új lendületetet vesz, új kihívások elé néz. Így történt ez akkor is, amikor a csavar kereskedelem mellett elkezdtünk foglalkozni a kötőelemek menetbiztosításával is. Akkor is, amikor az egyre növekvő igényeknek megfelelve nem csak kötőelemek, hanem többek között rugók, műanyag alkatrészek, gumi alkatrészek, görgők is megjelentek forgalmazott termékeink között. A szabványos termékek mellett mindig is jelentős szerepet játszottak az egyedi igényeknek megfelelő termékek, amely folyamatos fejlesztést, fejlődést igényel. Most weboldalunkat is felfrissítettük, hogy megjelenésünkben is kövessük a legújabb trendeket.